>Ağlayan Pasta Tarifi

>

Malzemeler:
3 tane yumurta
1 su bardağı şeker
3 fincan un
1 fincan süt
2 yemek kasığı kakao
1 paket kabartma tozu
  1 paket vanilya
Kekin Üzeri İçin :
1 paket krem şanti
Kek Fırından Çıkınca  Üzerine  Dökmek İçin:
  1 su bardağı süt
  Çikolata Sosu:
1 paket Dr. Oetker çikolata sos
Yapılışı:
Yumurta şeker ve vanilyayı köpürene kadar çırpın.
  Sütü ilave edin çırpın.
  Un kabartma tozu ve kakaoyu eleyip karışıma dökün .
Hepsini iyice çırpın,yağlanmis yuvarlak borcama dökün.
  180 derecede pişirin fırından çıkınca üzerine hemen
1 bardak süt gezdirin ve soğumasını bekleyin.
  Soğuyunca üzerine krem şanti yapip yayin buzdolabına kaldırın.
  Bu arada sosunu hazırlayın.
  Tencereye sos için malzemeleri alin iyice çırpın.
  Sonra tencereyi ocağa alip sosu pişirin sos ılınınca
  Kekin üzerine gezdirin…Dikkat edin krem şanti ile karışmasın
 Afiyet Olsun…
This entry was posted in kekler, pastalar, pratik tarifler, tarifler, tatlılar. Bookmark the permalink.

4 Responses to >Ağlayan Pasta Tarifi

  1. >çooook güzel gözüküyor…enfes…denemek isterdim ama diyet beni böyle bakmakla yetindiriyor🙂

  2. >bende diyetteyim canım malesef:::)olsun bizde ayda yılda bir kere kendimize ödül verebiliriz:)

  3. habinos says:

    >harika gözüküyorlarrr … hepsini yiyebilirim :))

  4. >ye canım benim afiyet olsun:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s