>Baharatlı Fırında Patates….

>Malzemeler;
1 kg ince kabuklu taze patates
Tereyağ ve sıvıyağ
karabiber,tuz,pulbiber,kırmızı biber,kekik

Yapılışı:Patatesleri fırçalayarak iyice yıkayın.Kabuklarını soymadan elma dilimi şeklinde kesin.Yağları fazla kullanmamak şartıyla baharatlarla karıştırıp,patateslerle harmanlayın.10-15 dk bekletin.Tepsiye dizip 200’c de kızarana kadar pişirin.AFİYET OLSUN….

This entry was posted in pratik tarifler. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s