>Mücver Tarifi…..

>

Malzemeler;
1 kg kabak
4-5 tane yumurta
1 su bardağı un
Dereotu
Tuz

Yapılışı;Kabakların kabukları soyulur ve yıkanır.Ardından rendelenir ve suyu sıkılıp büyük bir kaba alınır.Tuzu ve yumurtaları eklenir.Unu ilave edilir.En sonda yıkanmış ve kıyılmış bir tutam dereotu eklenip,kızgın yağda kızartılır.Afiyet olsun……

NOT:Tavaya konulacak yağ çok olmamalıdır biterse ekleyebilirsiniz.

This entry was posted in yemek tarifleri. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s